Hoogwaardige materialen
Hedendaags en ambachtelijk
Interieurs op maat

Onze luxe keukens op maat in Zuid-Holland

Kies voor een van onze luxe keukens op maat om uw woning in Rotterdam of Zuid-Holland compleet te maken. Een keuken is niet alleen een ruimte om in te leven, vandaag de dag wordt er echt in geleefd. Daarom stelt Van den Berg Interieurbouw uit ’s-Gravendeel, vlak bij Rotterdam, hoge eisen aan de luxe keukens die wij op maat maken voor cliënten in de provincie Zuid-Holland. Ervaar de luxe van ambachtelijk maatwerk door ervaren vakmensen in combinatie met hedendaagse designtechnologieën.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op

Met onze bijzonder luxe keukens op maat geniet u extra van uw woning in Zuid-Holland

Wanneer u ons inschakelt voor de installatie van een van onze luxe keukens op maat bij u in Rotterdam, rekent u altijd op een volledige ontzorging. Wij installeren al uw apparatuur en verzorgen een volledige, luxueuze afwerking. Ervaar een gevoel van exclusief wonen in een keuken die volledig is afgestemd op uw wensen. Kies bijvoorbeeld voor extra opbergruimtes of laat een modern kookeiland het schitterende middelpunt vormen van uw keuken. Zo geeft u uw eigen draai aan onze luxe designkeukens en weet u zeker dat u een keuken ontvangt die bij uw gezin en persoonlijke stijl past.

Exclusieve projecten

Laat ons een keuken ontwerpen die bij uw interieurstijl past

Bent u geïnteresseerd in het op maat laten ontwerpen en installeren van een van onze luxe keukens in uw pand in Zuid-Holland, bijvoorbeeld in Rotterdam? Neem dan vandaag contact op met onze binnenhuisarchitect in ’s-Gravendeel. We maken dan snel een plan voor u met een focus op high-end interieurbouw. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 (0)78 673 5578 of een e-mail te sturen naar info@vandenberginterieurbouw.nl.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur ons een mail