Hoogwaardige materialen
Hedendaags en ambachtelijk
Interieurs op maat

Interieur op maat

Heeft u altijd al de wens gehad voor een interieur op maat om de uitstraling van uw woning of bedrijfspand naar een hoger niveau te tillen? Het team van Van den Berg Interieurbouw uit ’s-Gravenzeel is expert in het maken van een maatwerk interieurontwerp en realiseert deze vervolgens in onze makerij.

Wenst u interieur op maat? Neem contact op

Wat zijn de voordelen van interieur op maat?

Bent u het zat dat bepaalde meubelstukken niet perfect passen in de maatvoering van uw woning of bedrijfsruimte? Interieur op maat biedt dan zeker de oplossing. Onze moderne interieurbouw geeft uw pand een totaal nieuwe uitstraling. We starten het proces met een maatwerk interieurontwerp. Hierin geeft u precies aan wat uw wensen zijn. In dit ontwerp van een binnenhuisarchitect komen uw wensen samen met onze mogelijkheden. Dit hoeft zich niet te beperken tot één bepaalde woonruimte. Onze mogelijkheden voor interieur op maat zijn eindeloos voor diverse woon-of bedrijfsruimtes. Denkt u bijvoorbeeld aan meubilair op maat. Doordat onze professionals precies weten wat er mogelijk is voor onze vakmensen, zal uw interieurontwerp altijd met maatwerk te realiseren zijn.

Moderne interieurbouw

Laat ons uw maatwerk realiseren

Wenst u interieur op maat voor bijvoorbeeld uw pas aangekochte penthouse? Zoekt u een partner die denkt in de mogelijkheden van een interieurontwerp met maatwerk? Wij gaan graag voor u aan de slag. Informeer naar al onze mogelijkheden voor uw project door te bellen naar +31 (0)78 673 5578. Samen maken we een plan om ervoor te zorgen dat uw wensen ten aanzien van uw woon- of werkruimte werkelijkheid worden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur ons een mail