Hoogwaardige materialen
Hedendaags en ambachtelijk
Interieurs op maat

Uw interieurstylist in Rotterdam

Kies voor ons als uw interieurstylist in Rotterdam en laat al uw woonwensen uitkomen met een gepersonaliseerd project. Heeft u moeite met het vinden van één interieurstijl of weet u niet goed hoe u uw ruimte optimaal kunt benutten? Van den Berg Interieurbouw uit ’s-Gravendeel helpt u graag aan een passende, luxueuze inrichting.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op

Uw interieurstylist verzorgt een exclusieve inrichting van uw pand in Rotterdam

U vertrouwt bij ons op jarenlange, ambachtelijke ervaring in combinatie met de nieuwste technologieën. Het is onze missie om de hoogste kwaliteit voor u bereikbaar te maken. Onze interieurstylist en in Rotterdam is gespecialiseerd in high-end interieurbouw. U ontvangt bij ons, naast een transformerende styling, een uitgebreid interieuradvies. Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is met uw pand? Schakel dan ook onze ervaren interieurontwerper in voor gedetailleerde schetsen van uw opties. Wij gebruiken voor uw nieuwe interieur uitsluitend de mooiste materialen van hoogwaardige kwaliteit. Ervaar pure luxe en ontspan dagelijks in uw woonruimte met onze unieke designs.

Interieurstylist

Maak kennis met ons ervaren team

Onze interieurstylist uit ’s-Gravendeel, vlak bij Rotterdam, gaat graag met u in gesprek voor de mogelijkheden. Mogen we u voor een kennismakingsgesprek uitnodigen? Neem contact op met onze binnenhuisarchitect om kennis te maken en de opties te ontdekken. U kunt ons bellen via +31 (0)78 673 5578 of u kunt een e-mail sturen naar info@vandenberginterieurbouw.nl voor meer informatie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur ons een mail