Hoogwaardige materialen
Hedendaags en ambachtelijk
Interieurs op maat

Uw interieur door onze ontwerper in Zuid-Holland

Als u een interieur wenst dat is samengesteld door een professionele ontwerper in Zuid-Holland, is Van den Berg Interieurbouw de juiste keuze voor u. U vindt ons in ’s-Gravendeel, van hieruit ontwerpen wij interieurs en keukens voor diverse bedrijven en particulieren. U profiteert bij ons van jarenlange ervaring binnen de branche. Onze vakmensen kunnen elk ontwerp voor u realiseren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op

Uw interieur wordt met passie geschetst door onze ontwerper in Zuid-Holland

Met een deskundige ontwerper ontvangt u altijd een interieur naar wens dat perfect aansluit op de stijl van uw pand in Zuid-Holland. U ontvangt bij ons niet alleen interieuradvies en een passend ontwerp, maar u schakelt ons ook in voor de volledige realisatie van uw interieur. U wordt door ons volledig ontzorgd terwijl wij uw woonruimte of bedrijfsruimte transformeren. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve interieurprojecten en beschikken over een team van gepassioneerde vakmensen. Zij hanteren onze hoogwaardige materialen met zorg. Onze binnenhuisarchitect wordt door hen bijgestaan voor een deskundig ontwerpadvies. Naast interieurs verzorgen wij maatwerkkeukens van exclusieve kwaliteit in de Drechtsteden.

Interieur ontwerper

Laat ons uw nieuwe interieur ontwerpen

Weet u zelf niet goed hoe u uw nieuwe aanrichting aan wilt pakken? Schakel dan onze ontwerper uit ’s-Gravendeel in voor een interieur dat uw pand in Zuid-Holland laat schitteren. Neem contact met ons op zodat we een kennismakingsgesprek kunnen plannen en de mogelijkheden door kunnen nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)78 673 5578, maar u kunt ons ook een e-mail sturen via info@vandenberginterieurbouw.nl.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur ons een mail